Haku

Tilasto-oppaat

Tilasto-oppaat ohjaavat tilastotiedon etsijän olennaisten lähteiden äärelle. Annamme oppaissa myös vinkkejä tilastotiedon hakemiseen.

Kotimaisen tilastotiedon opas

Kotimaisen tilastotiedon opas tarjoaa kattavasti kotimaiset tilastotiedonlähteet aiheittain ryhmiteltyinä. Mukana on Suomen virallisen tilaston tuottajien sekä muiden tilastotoimijoiden tilastoja. Viranomaisten lisäksi esitellään myös muiden organisaatioiden ja järjestöjen tilastotietoja.

Kotimaisen tilastotiedon oppaaseen

Kansainvälisen tilastotiedon opas

Kansainvälisen tilastotiedon oppaassa esittelemme tärkeimmät ja luotettavimmat kansainvälisen tilastotiedon lähteet. Löydät oppaasta myös linkit muiden maiden tilastovirastojen sivuille.

Kansainvälisen tilastotiedon oppaaseen

Historiallisen tilastotiedon opas

Historiallisen tilastotiedon opas auttaa sinua löytämään väestö-, teollisuus- ja vaalitilastoja Suomen historian varhaisilta vuosilta alkaen. Aikasarjojen pituus vaihtelee tilastokohtaisesti. Saat apua etenkin digitoitujen tilastojulkaisujen ja julkaisemattomien aineistojen paikantamiseen.

Historiallisen tilastotiedon oppaaseen

Tilastotiedonlähteiden haku

Oppaissa esitellyt tilastotiedonlähteet ovat haettavissa aiheen, alueen ja tuottajan mukaan tilastotiedonlähteiden haku -sivulta.

Tilastotiedonlähteiden hakuun